Møns Gospelkor hvor alle kan være med.

Hvem er vi: 

Vi er en gruppe på 40-50 sangglade og humørsmittende Gospelsangere, som vægter den gode stemning, højt humør og fællesskab med plads til alle, højt.  Sang, musik og godt humør er grundessensen i Møns Gospel. Vi samles, fra nær og fjern, hver onsdag aften i Kalvehave Kirke.  Hvem kan synge med? Det enkelte svar er: ALLE – der er ingen optagelsesprøve.  

Hvem er første styrmand 

Vi var så heldige i Møns Gospelkor at få fingrene i den dygtige og passioneret korleder Stefan Ægidius. Stefan overtog koret i marts 2022. På sit CV kan Stefan b.la. skrive: Sangskriver og komponist, musiklærer på en efterskole, sangunderviser samt mere end 20 års erfaring som Gospelkorleder. Lige nu er der fem kor, som han er førstestyrmand for rundt om på Sydsjælland. Vi nyder godt af både hans erfaring og samarbejdet mellem de fem kor. 

Korsæson:

Der er opstart 2 gange årligt. 

Vinter / Forårssæson: Opstart d. 25 januar – 31. Maj - 2023 
Sommer/ Julesæson: Opstart d. 30 August – 13. December – 2023 

Som nyt medlem har du muligheden for at prøve første gang gratis og hvis du vil komme igen forventes det, at man melder sig ind og betaler kontingent. Af hensyn til sæsonens kommende koncerter går koret i arbejdes-lejr og der vil derfor blive lukket for tilmelding/ tilgang henholdsvis  d. 28 feb. og 30. sep. 


Koncerter: 

Vi afholder i samarbejde med Kalvehave kirke to koncerter om året - én ved hver sæsonafslutning. Derudover kommer der løbende koncerter, man kan deltage i som kormedlem. Målet er 4- 6 koncerter på et helt kalenderår. Tilmeldingen til dette foregår på vores lukkede Facebookgruppe, som du har muligheden for at blive medlem af, når du har meldt dig ind og er blevet betalende medlem. Hvis du ikke er på Facebook sker tilmeldingen ved deltagelse af koncert mm via sms til formanden Prille Bondo - oplysninger står under kontakt. 

 

                                              Gospelsang kan gøre alle i godt humør, det er en fest
                                              at være med, der er fællesskab,  sammenhold, folk i næsten
                                              alle aldre. Dog skal du være over 16 og under 200 år.

                                              Så kom og prøv det af – vi glæder os til at se dig. 


Historien om Møns Gospel:

 

1999:  Koret blev dannet af Christina Bundesen. 

 

2001 – 2007: Var koret under ledelse af organisterne i Kalvehave og Stensby kirker. 

 

2007 - 2020:  Var koret under ledelse af Caroline Stricker Jørgensen  

 

2022 - : Koret er forsat under ledelse af korleder Stefan Ægdius